Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Anita Gagán
Krisch Judit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2017
Sorozat:ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 71 No. 4
Tárgyszavak:
mtmt:3371863
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29719
LEADER 00736nab a2200205 i 4500
001 publ29719
005 20240229082727.0
008 240229s2017 hu o 0|| hun d
022 |a 2061-3954 
024 7 |a 3371863  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Anita Gagán 
245 1 0 |a Zöldséglevek eltarthatóságának növelése illóolaj hozzáadásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Anita Gagán 
260 |c 2017 
300 |a 8-14 
490 0 |a ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA  |v 71 No. 4 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29719/1/zoldseglevektartositasaETT2017.pdf  |z Dokumentum-elérés