Módszerek búzalisztek, tészták minőségi és beltartalmi paramétereinek meghatározása
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabó P. Balázs Szőke-Trenyik Eszter Véha Antal |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA
22 No. 10 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33553732 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/26152 |
Hasonló tételek
-
Kék és bíborbúza genotípusok lisztjeinek és a belőlük készült termékek hazai ismertségének feltérképezése
Szerző: Trenyik Eszter, et al.
Megjelent: (2023) -
Ökológiai és konvencionális sárgarépa fizikai és beltartalmi paramétereinek változása tárolás során [absztrakt] /
Szerző: Divéky-Ertsey Anna, et al.
Megjelent: (2023) -
A parlagfűpollen transzport légcirkulációs pályáinak meghatározása Szeged térségére backward trajektóriák alkalmazásával
Szerző: Makra László
Megjelent: (2023) -
Három archeofiton faj műtrágya érzékenységének meghatározása
Szerző: Ecseri Károly, et al.
Megjelent: (2019) -
A fólia alatti termesztésből származó fűszerpaprika őrlemények fontosabb beltartalmi értékeinek alakulása = The formation of the main contents of ground spice pepper cultivated under plastic cover
Szerző: Nagy Kitti, et al.
Megjelent: (2012)