Hydrolysis of Edible Oils by Fungal Lipases An Effective Tool to Produce Bioactive Extracts with Antioxidant and Antimicrobial Potential /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kotogán Alexandra Furka Zsófia Terézia Kovács Tamás Volford Bettina Papp Dóra Anna Varga Mónika Huynh Thu Szekeres András Papp Tamás Vágvölgyi Csaba Kerekes Erika Beáta Takó Miklós Mondal Keshab Chandra |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | FOODS
11 No. 12 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.3390/foods11121711 |
mtmt: | 32872836 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24518 |
Hasonló tételek
-
Immobilization of fungal lipases on accurel mp1000 hydrophobic support
Szerző: Kotogán Alexandra, et al.
Megjelent: (2021) -
Preparation of pharmaceutically important enantiomer components through lipase catalysed acylation and hydrolysis
Szerző: Galla Zsolt
Megjelent: (2017) -
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022) -
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022) -
Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment
Szerző: Zambrano Carrillo Carolina Lorena, et al.
Megjelent: (2018)