Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying From By-product to High Quality Functional Powder /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vidović Senka Ramić Milica Ambrus Rita Vladić Jelena Révész Piroska Gavarić Aleksandra |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2019
|
Sorozat: | FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY
57 No. 4 |
doi: | 10.17113/ftb.57.04.19.6369 |
mtmt: | 31032709 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19443 |
Hasonló tételek
-
Spray Drying of a Subcritical Extract Using Marrubium vulgare as a Method of Choice for Obtaining High Quality Powder
Szerző: Gavarić Aleksandra, et al.
Megjelent: (2019) -
The role of berry fruits in Hungary's food processing
Szerző: Balogh Emőke
Megjelent: (2008) -
Spray drying of industrial hemp with maltodextrin and gum arabic
Szerző: Šarčević Danilo, et al.
Megjelent: (2020) -
On adulteration of fruit and berry raw materials
Szerző: Naumova Natalia, et al.
Megjelent: (2022) -
Process development of inhalation powders containing simvastatin loaded liposomes using spray drying technology
Szerző: Barbălată Cristina-Ioana, et al.
Megjelent: (2024)