Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying From By-product to High Quality Functional Powder /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Vidović Senka
Ramić Milica
Ambrus Rita
Vladić Jelena
Révész Piroska
Gavarić Aleksandra
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2019
Sorozat:FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 57 No. 4
doi:10.17113/ftb.57.04.19.6369

mtmt:31032709
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19443
LEADER 00884nab a2200253 i 4500
001 publ19443
005 20200904154716.0
008 200904s2019 hu o 0|| zxx d
022 |a 1330-9862 
024 7 |a 10.17113/ftb.57.04.19.6369  |2 doi 
024 7 |a 31032709  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Vidović Senka 
245 1 0 |a Aronia Berry Fruits Processing by Spray Drying  |h [elektronikus dokumentum] :  |b From By-product to High Quality Functional Powder /  |c  Vidović Senka 
260 |c 2019 
300 |a 513-524 
490 0 |a FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY  |v 57 No. 4 
700 0 1 |a Ramić Milica  |e aut 
700 0 1 |a Ambrus Rita  |e aut 
700 0 1 |a Vladić Jelena  |e aut 
700 0 1 |a Révész Piroska  |e aut 
700 0 1 |a Gavarić Aleksandra  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19443/1/Vidovicetal.pdf  |z Dokumentum-elérés