Application of immobilized cells and enzymes in the food industry

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Krisch Judit
Kerekes Erika Beáta
Takó Miklós
Vágvölgyi Csaba
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: CRC Press - Taylor and Francis Group Boca Raton (FL) 2020
Sorozat:Microbial Fermentation and Enzyme Technology
doi:10.1201/9780429061257-8

mtmt:30796399
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18970
LEADER 00867naa a2200241 i 4500
001 publ18970
005 20200618123412.0
008 200618s2020 hu o 0|| zxx d
020 |a 9780429061257 
024 7 |a 10.1201/9780429061257-8  |2 doi 
024 7 |a 30796399  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Krisch Judit 
245 1 0 |a Application of immobilized cells and enzymes in the food industry  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Krisch Judit 
260 |a CRC Press - Taylor and Francis Group  |b Boca Raton (FL)  |c 2020 
300 |a 13 
300 |a 115-127 
490 0 |a Microbial Fermentation and Enzyme Technology 
700 0 1 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18970/1/Krischetal_chapter_2020.pdf  |z Dokumentum-elérés