Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Takó Miklós
Zambrano Carrillo Carolina Lorena
Kotogán Alexandra
Kerekes Erika Beáta
Papp Tamás
Krisch Judit
Vágvölgyi Csaba
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: CRC Press - Taylor and Francis Group Boca Raton (FL) 2020
Sorozat:Microbial Fermentation and Enzyme Technology
doi:10.1201/9780429061257-12

mtmt:30796371
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18969
LEADER 01018naa a2200277 i 4500
001 publ18969
005 20200618123408.0
008 200618s2020 hu o 0|| zxx d
020 |a 9780429061257 
024 7 |a 10.1201/9780429061257-12  |2 doi 
024 7 |a 30796371  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Takó Miklós 
245 1 0 |a Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Takó Miklós 
260 |a CRC Press - Taylor and Francis Group  |b Boca Raton (FL)  |c 2020 
300 |a 19 
300 |a 175-193 
490 0 |a Microbial Fermentation and Enzyme Technology 
700 0 2 |a Zambrano Carrillo Carolina Lorena  |e aut 
700 0 2 |a Kotogán Alexandra  |e aut 
700 0 2 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 2 |a Papp Tamás  |e aut 
700 0 2 |a Krisch Judit  |e aut 
700 0 2 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/18969/1/Takoetal_chapter_2020.pdf  |z Dokumentum-elérés