Enhancing biogas production kinetic of meat industrial wastewater by microwave pretreatment

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kovács Róbertné
Keszthelyi-Szabó Gábor
Szendrő Péter
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2018
Sorozat:HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING
doi:10.17676/HAE.2018.34.44

mtmt:30545002
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/17456
LEADER 00794nab a2200217 i 4500
001 publ17456
005 20191122151829.0
008 191122s2018 hu o 0|| zxx d
022 |a 0864-7410 
024 7 |a 10.17676/HAE.2018.34.44  |2 doi 
024 7 |a 30545002  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kovács Róbertné 
245 1 0 |a Enhancing biogas production kinetic of meat industrial wastewater by microwave pretreatment  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Róbertné 
260 |c 2018 
300 |a 44-48 
490 0 |a HUNGARIAN AGRICULTURAL ENGINEERING 
700 0 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor  |e aut 
700 0 2 |a Szendrő Péter  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/17456/1/HUNGARIANAGRICULTURALENGINEERING_34.pdf  |z Dokumentum-elérés