Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the color and microbial counts of wheat flour
Elmentve itt :
Szerzők: |
László Zsuzsanna Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna Beszédes Sándor Kertész Szabolcs Gyimes Ernő Hodúr Cecilia |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Taylor & Francis
2008
|
Sorozat: | Ozone: Science and Engineering
30 No. 6 |
doi: | 10.1080/01919510802474607 |
mtmt: | 1224272 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/1322 |
Hasonló tételek
-
Comparison of the effects of ozone, UV and combined ozone/UV treatment on the colour and microbial counts of wheat flour
Szerző: László Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2007) -
Comparison of the effectiveness of UV, UV/VUV photolysis, ozonation, and ozone/UV processes for the removal of sulfonamide antibiotics
Szerző: Farkas Luca, et al.
Megjelent: (2024) -
Treatment of oily wastewater by combining ozonation and microfiltration
Szerző: Kiss Zsolt László, et al.
Megjelent: (2015) -
Dairy waste water treatment by combining ozonation and nanofiltration
Szerző: László Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2007) -
Combination of membrane separation and ozonation in waste water management
Szerző: László Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2003)