Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lantos Ferenc Fári Fanni Györgyi Emese |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2017
|
Sorozat: | RUSSIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL AND SOCIO-ECONOMIC SCIENCES
4 No. 64 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.18551/rjoas.2017-04.29 |
mtmt: | 3220197 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/13131 |
Hasonló tételek
-
Capsicum annuum - kapszaicin
Szerző: Kovács Bernadett
Megjelent: (2016) -
The large scale preparation of ascorbic acid from Hungarian pepper (Capsicum annuum)
Szerző: Banga Ilona, et al.
Megjelent: (1934) - Paradicsompaprika (Capsicum annuum L.)
- Capsicum annuum L. termésfal km.
-
Effects of root zone temperature on blossom-end rot of sweet pepper (Capsicum annuum) fruits
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2009)