Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kotormán Márta
Kasi Phanindra Babu
Halász László
Borics Attila
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2017
Sorozat:PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS 24 No. 5
doi:10.2174/0929866524666170214125847

mtmt:3236647
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12253
LEADER 00791nab a2200229 i 4500
001 publ12253
005 20200303114226.0
008 171108s2017 hu o 0|| zxx d
022 |a 0929-8665 
024 7 |a 10.2174/0929866524666170214125847  |2 doi 
024 7 |a 3236647  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kotormán Márta 
245 1 0 |a Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kotormán Márta 
260 |c 2017 
300 |a 466-470 
490 0 |a PROTEIN AND PEPTIDE LETTERS  |v 24 No. 5 
700 0 1 |a Kasi Phanindra Babu  |e aut 
700 0 1 |a Halász László  |e aut 
700 0 1 |a Borics Attila  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/12253/1/Kotorman_MS_3_u.pdf  |z Dokumentum-elérés