Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Csanádi József
Fenyvessy József
Csapó János
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar Szeged 2004
Sorozat:A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai
mtmt:1172721
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10630
LEADER 00812naa a2200217 i 4500
001 publ10630
005 20221128210827.0
008 170530s2004 hu o 0|| zxx d
020 |a 963-482-677-6 
024 7 |a 1172721  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Csanádi József 
245 1 0 |a Tej és tejtermékek szabad aminosav-, és szabad D-aminosav-tartalma  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Csanádi József 
260 |a Szegedi Tudományegyetem Élelmiszeripari Főiskolai Kar  |b Szeged  |c 2004 
300 |a 285 
300 |a 1-8 
490 0 |a A VI. Nemzetközi Élelmiszertudományi Konferencia előadásai 
700 0 1 |a Fenyvessy József  |e aut 
700 0 1 |a Csapó János  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/10630/1/TEJTERMDAMINOCIKK.pdf  |z Dokumentum-elérés