Baking technology

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó P. Balázs
Zakupszki Zita Boglárka
Dokumentumtípus: Könyv
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Szeged 2018
Kulcsszavak:élelmiszeripari technológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/951
LEADER 00886nnm a2200241 i 4500
001 eta951
005 20201026152127.0
008 190114s2018 hu o 0|| eng d
020 |a 9789633066270 
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Szabó P. Balázs 
245 1 0 |a Baking technology  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó P. Balázs 
260 |a Szegedi Tudományegyetem  |b Szeged  |c 2018 
300 |a 70 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszertudomány 
695 |a élelmiszeripari technológia 
700 0 1 |a Zakupszki Zita Boglárka  |e aut 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/951/1/EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf  |z Dokumentum-elérés