|
|
|
|
LEADER |
00886nnm a2200241 i 4500 |
001 |
eta951 |
005 |
20201026152127.0 |
008 |
190114s2018 hu o 0|| eng d |
020 |
|
|
|a 9789633066270
|
040 |
|
|
|a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
1 |
|
|a Szabó P. Balázs
|
245 |
1 |
0 |
|a Baking technology
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szabó P. Balázs
|
260 |
|
|
|a Szegedi Tudományegyetem
|b Szeged
|c 2018
|
300 |
|
|
|a 70
|
516 |
|
|
|a Book
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszertudomány
|
695 |
|
|
|a élelmiszeripari technológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Zakupszki Zita Boglárka
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u https://eta.bibl.u-szeged.hu/951/1/EFOP343_AP2MK_tankonyv_Szabo_P_Balazs_et_al_Baking_technology_20181031.pdf
|z Dokumentum-elérés
|