Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II. húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
További közreműködők: Pinnyei Szilárd
Dokumentumtípus: Könyv
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Főiskolai Kar Állatélettani és -egészségtani Tanszék Hódmezővásárhely 2004
Tárgyszavak:
Online Access:http://eta.bibl.u-szeged.hu/225
LEADER 01037nnm a2200217 i 4500
001 eta225
005 20181008143343.0
008 180515s2004 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum  |b hun 
041 |a hun 
245 0 0 |a Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II.   |h [elektronikus dokumentum] :  |b húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62 
260 |a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Főiskolai Kar Állatélettani és -egészségtani Tanszék  |b Hódmezővásárhely  |c 2004 
300 |a 120 
516 |a Book 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
650 4 |a Élelmiszer és italfeldolgozás 
650 4 |a Élelmiszertechnológia 
700 0 1 |a Pinnyei Szilárd 
856 4 0 |u https://eta.bibl.u-szeged.hu/225/1/allatitermek_feldolgozas_II_hushigienia.pdf  |z Dokumentum-elérés