|
|
|
|
LEADER |
01037nnm a2200217 i 4500 |
001 |
eta225 |
005 |
20181008143343.0 |
008 |
180515s2004 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Elektronikus Tananyag Archívum
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
245 |
0 |
0 |
|a Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás II.
|h [elektronikus dokumentum] :
|b húshigiénia : távoktatási jegyzet az alábbi kurzusokhoz: MMTAL 72, MMTNK 82, Állatitermék [!Állati termék] feldolgozás MMTOMM112, MMTV62
|
260 |
|
|
|a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Főiskolai Kar Állatélettani és -egészségtani Tanszék
|b Hódmezővásárhely
|c 2004
|
300 |
|
|
|a 120
|
516 |
|
|
|a Book
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfeldolgozás
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszertechnológia
|
700 |
0 |
1 |
|a Pinnyei Szilárd
|
856 |
4 |
0 |
|u https://eta.bibl.u-szeged.hu/225/1/allatitermek_feldolgozas_II_hushigienia.pdf
|z Dokumentum-elérés
|