Az etilénoxidos kezelés és a gamma sugárzás csíracsökkentő hatásának összehasonlító vizsgálata fűszerpaprikánál

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabad Jánosné Juhász Júlia
További közreműködők: Ferenczy Lajos (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1977
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/7823
LEADER 00815nta a2200205 i 4500
001 dokt7823
005 20221011131807.0
008 221011s1977 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 2 |a Szabad Jánosné Juhász Júlia 
245 1 3 |a Az etilénoxidos kezelés és a gamma sugárzás csíracsökkentő hatásának összehasonlító vizsgálata fűszerpaprikánál  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabad Jánosné Juhász Júlia 
260 |c 1977 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Sejtbiológia, mikrobiológia 
695 |a Élelmiszerkémia 
700 1 |a Ferenczy Lajos  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/7823/1/1977_szabadne_juhasz_julia.pdf  |z Dokumentum-elérés