Emulziók és szuszpoemulziók vizsgálata olajipari felhasználás szempontjából
Elmentve itt :
Szerző: | Molnár Jenő |
---|---|
További közreműködők: | Szántó Ferenc (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1983
|
Kulcsszavak: | Vegyipar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/6418 |
Hasonló tételek
-
Mágneses folyadékok előállítása és stabilizálása fiziológiás körülmények között orvos-biológiai felhasználás céljából
Szerző: Hajdú Angéla
Megjelent: (2010) -
Az ultraviola sugarak hatásának vizsgálata a paradicsom-termés ascorbinsav tartalmánek alakulása szempontjából
Szerző: Wellesz Teréz
Megjelent: (1957) -
Hazai különleges fajtamézek jellemzése, pollenösszetételük, antioxidáns kapacitásuk, valamint makroelem- és mikroelem-tartalmuk szempontjából [absztrakt] /
Szerző: Kiss András Máté
Megjelent: (2023) -
Folyadékkristályok szintézise és vizsgálata
Szerző: Motika Gábor
Megjelent: (1981) -
Kéntartalmú pregnánszármazékok készítése és vizsgálata
Szerző: István László
Megjelent: (1972)