A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Berger Ferenc
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 1989
Kulcsszavak:Kémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/5813
LEADER 00710nta a2200205 i 4500
001 dokt5813
005 20220613090844.0
008 220613s1989 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Berger Ferenc 
245 1 2 |a A fermentációs citromsav-előállítás vizsgálata szacharóz alapon Aspergillus nigerrel  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Berger Ferenc 
260 |c 1989 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a kémiai tudományok 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Kémiai tudományok 
695 |a Kémia 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5813/1/1989_berger_ferenc.pdf  |z Dokumentum-elérés