Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment
Elmentve itt :
Szerző: | Zambrano Carrillo Carolina Lorena |
---|---|
További közreműködők: |
Krisch Judit
(Témavezető) Takó Miklós (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
2020-07-10
|
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/phd.10337 |
mtmt: | 30925746 |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/10337 |
Hasonló tételek
-
Mobilization of phenolic antioxidants from grape, apple and pitahaya residues via solid state fungal fermentation and carbohydrase treatment
Szerző: Zambrano Carrillo Carolina Lorena, et al.
Megjelent: (2018) -
Mobilization of phenolic compounds from black grape residues via solid-state fermentation and enzymatic treatment
Szerző: Benyagoub Aida
Megjelent: (2018) -
Production of bioactive phenolic compounds from mango residues
Szerző: Zambrano Carolina, et al.
Megjelent: (2018) -
Agro-food industrial residues into enzymes and other products using solid-state fermentation
Szerző: Rengasamy Sathya, et al.
Megjelent: (2024) -
Liberation of phenolics from sorghum samples using solid-state fermentation with Rhizomucor miehei
Szerző: Kovács Tamás, et al.
Megjelent: (2022)