Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Zambrano Carrillo Carolina Lorena
További közreműködők: Krisch Judit (Témavezető)
Takó Miklós (Témavezető)
Dokumentumtípus: Disszertáció
Megjelent: 2020-07-10
Tárgyszavak:
doi:10.14232/phd.10337

mtmt:30925746
Online Access:http://doktori.ek.szte.hu/10337
LEADER 00993nta a2200229 i 4500
001 dokt10337
005 20210225144729.0
008 191122s2020 hu om 0|| eng d
024 7 |a 10.14232/phd.10337  |2 doi 
024 7 |a 30925746  |2 mtmt 
040 |a SZTE Doktori Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 2 |a Zambrano Carrillo Carolina Lorena 
245 1 0 |a Production of bioactive phenolic compounds from fruit residues by solid-state fermentation and carbohydrase treatment  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Zambrano Carrillo Carolina Lorena 
260 |c 2020-07-10 
502 |a Disszertacio 
650 4 |a biológiai tudományok 
650 4 |a Biológiai tudományok 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e ths 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e ths 
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10337/1/Ph.D.%20Dissertation_Carolina%20Zambrano.pdf  |z Dokumentum-elérés  
856 4 0 |u https://doktori.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/10337/2/Ph.D.%20Thesis%20booklet_Carolina%20Zambrano.pdf  |z Dokumentum-elérés