Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Balogh Boglárka |
---|---|
További közreműködők: | Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86779 |
Hasonló tételek
-
Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek tárolási vizsgálata
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2018) -
Egy hősokk transzkripciós faktor gén funkcionális vizsgálata Mucor circinelloides-ben
Szerző: Rafael Bence
Megjelent: (2018) -
CRISPR/Cas9 rendszer kidolgozása és alkalmazása Mucor circinelloides fonalas gombában és a cotH5 gén funkcionális vizsgálata
Szerző: Werner Tamás
Megjelent: (2018) -
Mikroorganizmusok antagonizmusának vizsgálata
Szerző: Varga László
Megjelent: (2020) -
Anilinszármazékok mikrobiális lebontásának vizsgálata
Szerző: Várszegi Csaba
Megjelent: (2018)