|
|
|
|
LEADER |
00748nta a2200181 i 4500 |
001 |
dipl86779 |
005 |
20200615132054.0 |
008 |
200615s2018 hu om 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Diploma Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Balogh Boglárka
|
245 |
1 |
0 |
|a Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Boglárka Balogh
|
246 |
1 |
0 |
|a Microbiological investigation of new developed functional food
|h [elektronikus dokumentum]
|
260 |
|
|
|c 2018
|
650 |
|
4 |
|a Természettudományok
|
650 |
|
4 |
|a Cell biology, microbiology
|
700 |
1 |
|
|a Vidács Anita
|e ths
|
856 |
4 |
0 |
|u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/86779/2/2018_balogh_boglarka.pdf
|z Dokumentum-elérés
|