Preparative purification of surfactin compounds produced by Bacillus subtilis
Elmentve itt :
Szerző: | Anis Yahya |
---|---|
További közreműködők: |
Szekeres András
(Témavezető) Bartal Attila (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2018
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/86508 |
Hasonló tételek
-
Purification of surfactin compounds produced by a Bacillus subtilis strain
Szerző: Bartal Attila, et al.
Megjelent: (2020) -
Egy Bacillus törzs lipopeptid profiljának vizsgálata HPLC-MS technikával
Szerző: Hunkár Henriett
Megjelent: (2018) -
A Xanthomonas campestris pv. vesicatoria növénypatogén baktérium ellen potenciálisan felhasználható Bacillus törzsek szelektálása
Szerző: Alpár Blanka
Megjelent: (2022) -
Development of a novel method for genetic modification of Lichtheimia corymbifera
Szerző: Ibragimova Sandugash
Megjelent: (2018) -
Új fejlesztésű, funkcionális élelmiszerként tekinthető kekszek mikrobiológiai vizsgálata
Szerző: Balogh Boglárka
Megjelent: (2018)