Tej és tejtermékek gyártástechnológiája, vizsgálati módszerei
Elmentve itt :
Szerző: | Harton Anna |
---|---|
További közreműködők: | Berecz Árpádné Dr. Győry Margit (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1984
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84611 |
Hasonló tételek
-
Tej és tejtermékek gyártástechnológiája, vizsgálati módszerei
Szerző: Kiss Anna
Megjelent: (1983) -
Tej és tejtermékek gyártástechnológiája, vizsgálati módszerei
Szerző: Sáfrány Ilona
Megjelent: (1989) -
A tej feldolgozása és vizsgálati módszerei
Szerző: Krizsán Katalin
Megjelent: (1983) -
Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma
Szerző: Csanádi József, et al.
Megjelent: (2004) -
A tej és tejtermékek mikrobiológiai minőségének néhány problémája
Szerző: Jánossy Gyuláné
Megjelent: (1971)