Tartósítás és tartósítószerek meghatározása a konzerviparban
Elmentve itt :
Szerző: | Sipos Ferencné |
---|---|
További közreműködők: | Nagy Pál (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
1979
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/84568 |
Hasonló tételek
-
Tartósítószerek intenzív folyadékkromatográfiás meghatározása
Szerző: Korány Kornél, et al.
Megjelent: (1985) -
Konzerviparban felhasználásra kerülő zöldségfélék
Szerző: Oláh Ildikó
Megjelent: (1976) -
Silókukorica-tartósítás biológiai konzerválószerrel
Szerző: Antalicz Zoltánné
Megjelent: (2005) -
Minőségmenedzsment rendszerek speciális vonásai a konzerviparban
Szerző: Nádasdi Józsefné
Megjelent: (2004) -
Élelmiszertartósitás [!élelmiszer-tartósítás] különös tekintettel a mérgező anyagokra, toxinokra
Szerző: Kovács Zoltán
Megjelent: (1964)