Hajdina antioxidáns hatásának növelése szilárd fázisú fermentációval
Elmentve itt :
Szerző: | Juhász Regina Kinga |
---|---|
További közreműködők: |
Krisch Judit Éva
(Témavezető) Takó Miklós (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/142565 |
Hasonló tételek
-
Különleges húskészítmények kifejlesztése
Szerző: Csízi Krisztina
Megjelent: (2023) -
Konyhakész termékek fejlesztése speciális táplálkozási igényű fogyasztók számára
Szerző: Dömösi Zoltán
Megjelent: (2023) -
Különböző alapanyagokból származó formában vagy bélben hőkezelt sonkák összehasonlító elemzése
Szerző: Hajdu Nóra
Megjelent: (2023) -
Sous-vide termék fejlesztése bivalyhúsból
Szerző: Karsai Gergő
Megjelent: (2023) -
Gluténmentes krékertermék fejlesztése
Szerző: Molnár Nikolett
Megjelent: (2023)