Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kelemen Péter
További közreműködők: Csanádi József (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135580
LEADER 00817nta a2200205 i 4500
001 dipl135580
005 20230808094756.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kelemen Péter 
245 1 0 |a Porkészítmény tulajdonságait befolyásoló tényezők vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Péter Kelemen 
246 1 0 |a Investigation of factors influencing the properties of a powdered product  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Csanádi József  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135580/1/2022_kelemen_peter.pdf  |z Dokumentum-elérés