Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Nagy Evelin Nóra
További közreműködők: Mihalkó József (Témavezető)
Kenéz Zoltán (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135430
LEADER 00905nta a2200217 i 4500
001 dipl135430
005 20230803114211.0
008 230803s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Nagy Evelin Nóra 
245 1 0 |a Termékfejlesztés a Kurucz Agro Kft-nél, Sous-vide sertéshús alapú készítmények fejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Evelin Nóra Nagy 
246 1 0 |a Product development at Kurucz Agro Kft., development of Sous-vide pork based products  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e ths 
700 0 1 |a Kenéz Zoltán  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135430/1/2022_nagy_evelin_nora.pdf  |z Dokumentum-elérés