Zsírcsökkentés lehetősége sütőipari termékben
Elmentve itt :
Szerző: | Kosztolányi Georgina |
---|---|
További közreműködők: |
Szabó Pál Balázs
(Témavezető) Trenyik Eszter (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135374 |
Hasonló tételek
Rizsfehérje hatása sütőipari termék tésztájának szerkezetére
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Szerző: Pap Alexandra
Megjelent: (2021)
Hasonló tételek
-
Cukorhelyettesítés királybúza liszt alapú sütőipari termékben
Szerző: Torma Eszter
Megjelent: (2023) -
Zöldbanán liszt felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Bódi Nikolett
Megjelent: (2021) -
Növényi italok felhasználási lehetőségei sütőipari termékben
Szerző: Pechinger Cintia Ivett
Megjelent: (2021) -
Cukorhelyettesítés lehetősége sütőcukrászati termékben
Szerző: Csurai Boglárka
Megjelent: (2021) -
Cink felhasználása sütőipari termékben
Szerző: Major Ildikó
Megjelent: (2020)