Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Keller Adél
További közreműködők: Szepesi-Bencsik Dóra (Témavezető)
Szűcs Tibor (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2021
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/127607
LEADER 00951nta a2200229 i 4500
001 dipl127607
005 20220815104550.0
008 220815s2021 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Keller Adél 
245 1 0 |a Pecsenyepulyka és törzsplyka állományokból származó mellhúsból készült füstölt termék fejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Adél Keller 
246 1 0 |a Development of a smoked product made from turkey breast from commercial and parent stocks  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2021 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
650 4 |a Food and drink processing 
700 0 2 |a Szepesi-Bencsik Dóra  |e ths 
700 0 2 |a Szűcs Tibor  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/127607/1/2021_keller_adel.pdf  |z Dokumentum-elérés