A tejzsírtartalom ingadozásának vizsgálata a laktáció egyes szakaszaiban, a Szegvári Puskin Termelőszövetkezetben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kérdő Márton
További közreműködők: nincs megadva (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Kulcsszavak:Tejtermelés
Tejzsír
Laktáció
Szegvár
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/121639
LEADER 00814nta a2200217 i 4500
001 dipl121639
005 20220211140917.0
008 220203suuuu hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Kérdő Márton 
245 1 2 |a A tejzsírtartalom ingadozásának vizsgálata a laktáció egyes szakaszaiban, a Szegvári Puskin Termelőszövetkezetben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Márton Kérdő 
650 4 |a Agrár 
650 4 |a Agricultural sciences 
650 4 |a Agriculture related to animal husbandry, dairying, livestock raising 
695 |a Tejtermelés 
695 |a Tejzsír 
695 |a Laktáció 
695 |a Szegvár 
700 1 |a nincs megadva  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/121639/1/xxxx_kerdo_marton.pdf  |z Dokumentum-elérés