Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lőrincz Ádám
További közreműködők: Gyimes Ernő (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/110869
LEADER 00688nta a2200181 i 4500
001 dipl110869
005 20211109101845.0
008 210308s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Lőrincz Ádám 
245 1 0 |a Módszer fejlesztés csokoládé és kakaós mártómassza szemcseméretének meghatározására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Ádám Lőrincz 
260 |c 2020 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
700 1 |a Gyimes Ernő  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110869/1/2020_lorincz_adam.pdf  |z Dokumentum-elérés