Cukortartalmú hidrolizátumok alkoholos fermentációjának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Pap Tamara Gréta
További közreműködők: Hodúr Cecília (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2020
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/110644
LEADER 00728nta a2200181 i 4500
001 dipl110644
005 20210419165325.0
008 210408s2020 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Pap Tamara Gréta 
245 1 0 |a Cukortartalmú hidrolizátumok alkoholos fermentációjának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Tamara Gréta Pap 
246 1 0 |a Investigation of alcohol fermentation in cellulose hidrolysate  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2020 
650 4 |a Természettudományok 
650 4 |a Industrial biotechnology 
700 1 |a Hodúr Cecília  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/110644/1/2020_pap_tamara_greta.pdf  |z Dokumentum-elérés