Tejipari védőkultúrák egyes tejtermékek eltarthatóságára gyakorolt hatása
Elmentve itt :
Szerző: | Farkas Zsanett Emese |
---|---|
További közreműködők: | Csanádi József (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108667 |
Hasonló tételek
-
Ultraszűrő polimer membránok tesztelése tejipari modell szennyvizekkel
Szerző: Garai Dzsenifer
Megjelent: (2020) -
Pulykacombon végzett különböző hőkezelések termékre gyakorolt egyes hatásainak összehasonlító elemzése
Szerző: Podmaniczky Lilla
Megjelent: (2020) -
A hagyományos fagyasztás teljes tojáslé tulajdonságaira gyakorolt hatása
Szerző: Sárközy Henrietta
Megjelent: (2020) -
Hőmérséklet-mérési és monitorozási folyamat modernizálása egy tejipari termékek tárolására alkalmas hűtőtérben
Szerző: Dosztál Judit
Megjelent: (2021) -
Nonprofit szervezetek társadalomra és gazdaságra gyakorolt hatása Domaszéken A településen fogható helyi érdekeltségű televízió működésén keresztül vizsgálva
Szerző: Varjasi-Kispéter Norbert
Megjelent: (2020)