Kézműves sörök gyártástechnológiája és gyártásuk felülvizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Fehér Nándor |
---|---|
További közreműködők: |
Szabó Pál Balázs
(Témavezető) Zakupszki Zita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2020
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/108645 |
Hasonló tételek
-
Kézműves gyümölcsös sörök gyártása
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2020) -
Kézműves meggytartalmú sörök gyártása
Szerző: Bagi Brigitta
Megjelent: (2023) -
Különleges ízesítésű kézműves sörök gyártása
Szerző: Bakota Zalán
Megjelent: (2023) -
Meggybefőtt gyártásának felülvizsgálata
Szerző: Farkas József
Megjelent: (2020) -
Ipa és Ale sörök összehasonlítása
Szerző: Ujj Krisztián
Megjelent: (2020)