Európa gasztronómia története a XIV. századtól a XX. századig

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Hajnal János
További közreműködők: Szécsiné Járási Anikó (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2008
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/107452
LEADER 00866nta a2200217 i 4500
001 dipl107452
005 20210222151431.0
008 210222s2008 hu om 0|| zxx d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Hajnal János 
245 1 0 |a Európa gasztronómia története a XIV. századtól a XX. századig  |h [elektronikus dokumentum] /  |c János Hajnal 
246 1 0 |a History of the European gastronomy from the 14th to the 20th century  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2008 
650 4 |a Pedagógusképzés 
650 4 |a Social sciences 
650 4 |a Media and communications 
650 4 |a Media and socio-cultural communication 
650 4 |a Cultural studies, cultural diversity 
700 2 |a Szécsiné Járási Anikó  |e ths 
856 4 0 |u http://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/107452/1/2008_hajnal_janos.pdf  |z Dokumentum-elérés