HACCP a Hédi sörözőben
Elmentve itt :
Szerző: | Kis Erzsébet |
---|---|
További közreműködők: | Benkné Gesztesi Zsuzsanna (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2010
|
Kulcsszavak: | HACCP Élelmiszerbiztonság Vendéglátás Mártély |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/102508 |
Hasonló tételek
-
HACCP elemzése a szállodai vendéglátásban
Szerző: Gubina Tamás
Megjelent: (2021) -
HACCP elemzése egy vendéglátóipari egységnél
Szerző: Szaszák Szimonett
Megjelent: (2022) -
Tejtermelő és -feldolgozóüzemek élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerének összehasonlítós értékelése a HACCP tükrében
Szerző: Matók Timea Éva
Megjelent: (2023) -
Képek a sörözőben
Megjelent: (1975) -
Házirend a sörözőben
Szerző: Nikolényi István
Megjelent: (1972)