Development of a healthier bread recipe impact of flour type and fermentation on bread quality in Kosovo : [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gashi Njomza Latifi Jehona Hoxha Fjolla Mani Dhurata Qorri Dejsi Salihu Salih |
---|---|
Testületi szerző: | 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
30 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - Koszovó - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - kenyér - előadáskivonat, Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85732 |
Hasonló tételek
-
Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread
Szerző: Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2019) -
Evaluation of rheological, sensory and nutritional qualities in gluten-free bread formulations [abstract] /
Szerző: Xhabiri Gafur, et al.
Megjelent: (2024) -
Possibilities of using natural dyes in the production of breaded products
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra, et al.
Megjelent: (2022) -
Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results
Szerző: Varga-Kántor Andrea, et al.
Megjelent: (2021) -
Comparison of chemical characteristics and technological parameters in durum wheat based breads enriched with hemp seed flour
Szerző: Benes Eszter Luca, et al.
Megjelent: (2019)