Development of a healthier bread recipe impact of flour type and fermentation on bread quality in Kosovo : [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Gashi Njomza
Latifi Jehona
Hoxha Fjolla
Mani Dhurata
Qorri Dejsi
Salihu Salih
Testületi szerző: 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 30
Kulcsszavak:Élelmiszerkémia - Koszovó - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - kenyér - előadáskivonat, Táplálkozástudomány - előadáskivonat, Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85732
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:266
ISBN:978-963-688-009-5