Some aspects regarding the traceability of food products
The traceability of food products is of major interest for ensuring the composition quality and protecting the consumers. The improvement of traceability control methods is based on preliminary stages of checking the purity of the component ingredients, technologies / biotechnologies for which analy...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gârban Zeno Muselin Florin Szabó Cristina Újhelyi Róbert Marinescu Sorin |
---|---|
Testületi szerző: | 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged
Szeged
2024
|
Sorozat: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
30 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság, Élelmiszerellenőrzés - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/85677 |
Hasonló tételek
-
Traceability of food products and pharmaceutical products in relation to chemical investigation
Szerző: Ahmadi-Vincu Mirela, et al.
Megjelent: (2020) -
Selenium in food and food supplements
Szerző: Muselin Florin, et al.
Megjelent: (2021) -
The food safety impact on food products merchantability
Szerző: Borlovan Ioan, et al.
Megjelent: (2011) -
Examination of consumer attitudes regarding the consumption of novel foods, especially duckweeds [abstract] /
Szerző: Szepesi-Bencsik Dóra
Megjelent: (2023) -
Influence of some food additive chemicals to Phomopsis Viticola Sacc.
Szerző: Yıldırım Ismet
Megjelent: (2014)