Development of spreadable meat product made from Mangalica liver [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Erdei Bálint
Kulcsár Tamás
Mihalkó József
Testületi szerző: International conference on science, technology, engineering and economy
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Faculty of Engineering University of Szeged Szeged 2024
Sorozat:International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Húsfeldolgozás - mangalica - máj - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/85046
LEADER 01123naa a2200241 i 4500
001 acta85046
005 20240614100111.0
008 240614s2024 hu o 100 eng d
020 |a 978-963-306-986-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Erdei Bálint 
245 1 0 |a Development of spreadable meat product made from Mangalica liver   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [abstract] /  |c  Erdei Bálint 
260 |a Faculty of Engineering University of Szeged  |b Szeged  |c 2024 
300 |a 57 
490 0 |a International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Húsfeldolgozás - mangalica - máj - előadáskivonat 
700 0 1 |a Kulcsár Tamás  |e aut 
700 0 1 |a Mihalkó József  |e aut 
711 |a International conference on science, technology, engineering and economy  |c Szeged  |d 2024. május 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/85046/1/2024_icostee_057.pdf  |z Dokumentum-elérés