Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hidas Karina Tóth Adrienn Hamar Eszter Jakab Ivett Friedrich László Németh Csaba |
---|---|
Testületi szerző: | 17th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
University of Szeged Faculty of Agriculture
Szeged
2019
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
17 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84351 |
Hasonló tételek
-
Effect of cryogenic freezing on the textural and sensoric properties of donuts
Szerző: Hidas Karina Ilona, et al.
Megjelent: (2019) -
Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough
Szerző: Csonka Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Effect of freeze-thaw on the texture of gluten-free pie crust dough
Szerző: Csonka Judit, et al.
Megjelent: (2018) -
Comparison of the effect of homogenization and sonication on the texture properties of goat milk yogurt [abstract] /
Szerző: Lőrincz Ádám, et al.
Megjelent: (2024) -
Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic
Szerző: Nikolić Ivana, et al.
Megjelent: (2021)