Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Bánáti Diána
Testületi szerző: XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület Szeged 2022
Sorozat:Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája 16
Kulcsszavak:Táplálkozástudomány, Táplálkozás - fehérjék, Élelmiszertudomány, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/84268
LEADER 00972naa a2200217 i 4500
001 acta84268
005 20240226080735.0
008 240226s2022 hu o 1|| hun d
020 |a 978-963-306-919-6 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Bánáti Diána 
245 1 0 |a Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Bánáti Diána 
260 |a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület  |b Szeged  |c 2022 
300 |a 46-51 
490 0 |a Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája  |v 16 
650 4 |a Orvos- és egészségtudomány 
650 4 |a Egészségtudományok 
695 |a Táplálkozástudomány, Táplálkozás - fehérjék, Élelmiszertudomány, Élelmiszerbiztonság 
711 |a XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája  |c Szeged  |d 2022. október 13-15. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84268/1/psak_2022_tanulmanykotet_046-051.pdf  |z Dokumentum-elérés