|
|
|
|
LEADER |
00972naa a2200217 i 4500 |
001 |
acta84268 |
005 |
20240226080735.0 |
008 |
240226s2022 hu o 1|| hun d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-919-6
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Bánáti Diána
|
245 |
1 |
0 |
|a Rovarok a levesben - ehető rovarok a humán táplálkozásban
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Bánáti Diána
|
260 |
|
|
|a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület
|b Szeged
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 46-51
|
490 |
0 |
|
|a Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
|v 16
|
650 |
|
4 |
|a Orvos- és egészségtudomány
|
650 |
|
4 |
|a Egészségtudományok
|
695 |
|
|
|a Táplálkozástudomány, Táplálkozás - fehérjék, Élelmiszertudomány, Élelmiszerbiztonság
|
711 |
|
|
|a XVI. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciája
|c Szeged
|d 2022. október 13-15.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/84268/1/psak_2022_tanulmanykotet_046-051.pdf
|z Dokumentum-elérés
|