Kisüzemi és házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti minőség romlásának elemzése [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth Zsuzsanna |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Fűszerpaprika őrlemény - tárolás - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - paprika - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83853 |
Hasonló tételek
-
Házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti színezéktartalom és színváltozásának elemzése
Szerző: Hlavács Máté Zoltán
Megjelent: (2021) -
Fűszerpaprika őrlemények vastartalmának vizsgálata spektrofotometriás módszerrel
Szerző: Horváth György, et al.
Megjelent: (1975) -
Adatok a fűszerpaprika tárolás alatti kémiai változásaihoz
Szerző: Huszka Tibor, et al.
Megjelent: (1973) -
Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata
Szerző: Hovorkáné Horváth Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2003) -
Búzafajták, őrlemények és száraztészták polifenoloxidáz-aktivitás vizsgálata
Szerző: Temesvári János
Megjelent: (1986)