Kisüzemi és házi technológiával készült fűszerpaprika őrlemények tárolás alatti minőség romlásának elemzése [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Horváth Zsuzsanna
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat, Fűszerpaprika őrlemény - tárolás - előadáskivonat, Élelmiszervizsgálat - paprika - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83853
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:53
ISBN:978-963-306-928-8