Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata [absztrakt] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Farkas Cintia Viktória Illés Erzsébet Jójárt Balázs Németh J. Lukács Fehér Anikó Pintér Gáborné |
---|---|
Testületi szerző: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
SZTE Mérnöki Kar
Szeged
2023
|
Sorozat: | Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/83841 |
Hasonló tételek
-
Különböző összetételű majonézek reológiai, érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Farkas Cintia Viktória
Megjelent: (2022) -
Az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságainak minősítési problémái
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1977) -
Sikérfehérje frakciók mennyiségének és reológiai tulajdonságainak vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1965) -
Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (2000) -
A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2007)