Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Farkas Cintia Viktória
Illés Erzsébet
Jójárt Balázs
Németh J. Lukács
Fehér Anikó
Pintér Gáborné
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83841
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:41
ISBN:978-963-306-928-8