Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Farkas Cintia Viktória
Illés Erzsébet
Jójárt Balázs
Németh J. Lukács
Fehér Anikó
Pintér Gáborné
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83841
LEADER 01287naa a2200277 i 4500
001 acta83841
005 20240415090343.0
008 240415s2023 hu o 1|| hun d
020 |a 978-963-306-928-8 
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Farkas Cintia Viktória 
245 1 0 |a Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata   |h [elektronikus dokumentum] :  |b [absztrakt] /  |c  Farkas Cintia Viktória 
260 |a SZTE Mérnöki Kar  |b Szeged  |c 2023 
300 |a 41 
490 0 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
695 |a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat 
700 0 1 |a Illés Erzsébet  |e aut 
700 0 1 |a Jójárt Balázs  |e aut 
700 0 1 |a Németh J. Lukács  |e aut 
700 0 1 |a Fehér Anikó  |e aut 
700 0 1 |a Pintér Gáborné  |e aut 
711 |a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században  |c Szeged  |d 2023. március 31. 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/83841/1/mtg_kihivasok_konf_2023_041.pdf  |z Dokumentum-elérés