|
|
|
|
LEADER |
01287naa a2200277 i 4500 |
001 |
acta83841 |
005 |
20240415090343.0 |
008 |
240415s2023 hu o 1|| hun d |
020 |
|
|
|a 978-963-306-928-8
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Farkas Cintia Viktória
|
245 |
1 |
0 |
|a Különböző összetételű majonézek reológiai és érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata
|h [elektronikus dokumentum] :
|b [absztrakt] /
|c Farkas Cintia Viktória
|
260 |
|
|
|a SZTE Mérnöki Kar
|b Szeged
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 41
|
490 |
0 |
|
|a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - érzékszervi - majonéz - előadáskivonat
|
700 |
0 |
1 |
|a Illés Erzsébet
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Jójárt Balázs
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Németh J. Lukács
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Fehér Anikó
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Pintér Gáborné
|e aut
|
711 |
|
|
|a Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
|c Szeged
|d 2023. március 31.
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/83841/1/mtg_kihivasok_konf_2023_041.pdf
|z Dokumentum-elérés
|