Optimization and comparison of heat, microwaves, and ultrasound-assisted extraction techniques to obtain polyphenol compounds from hawthorn fruti (Crataegus Monogyna Jacq.) [abstract] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Alsobh Areej
Vatai Gyula
Bánvölgyi Szilvia
Testületi szerző: 29th International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Szeged 2023
Sorozat:Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems 29
Kulcsszavak:Polifenolok - előadáskivonat, Extrakció - előadáskivonat, Vegyipari műveletek - előadáskivonat, Galagonya - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82369
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:72
ISBN:978-963-306-963-9