A feketekávé minőségének helyszíni, gyors, műszeres ellenőrzése

Verfasser gibt eine Tabelle an, auf Grund derer der Extraktgehalt von Bohnenkaffee mit Hilfe des Volumens und Refraktionswertes der Aufgüsse kontrolliert werden kann. A table suitable for the control of the extract content of black coffee on the basis of the volume and refractory index of fhe liquid...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Szabó Kálmán
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1964
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 10 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Kávé
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82117
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Verfasser gibt eine Tabelle an, auf Grund derer der Extraktgehalt von Bohnenkaffee mit Hilfe des Volumens und Refraktionswertes der Aufgüsse kontrolliert werden kann. A table suitable for the control of the extract content of black coffee on the basis of the volume and refractory index of fhe liquid is presented. L’auteur donne un tableau á l’aide duquel l’on peut controler la teneur en extrait du café noir, en tenant compte du volume de l’infusion et sa valeur de réfraction.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:208-211