A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén

Verfasserin verglich in ihren Untersuchungen die Qualität und Quantität von Klebereiseiss, in zwei Mehlen mit verschiedenem Ausmahlungsgrad (BL 55 und BL 112), demselben Weizen entstammend, auf verschiedene Weise gewaschen (Unterschied in der Waschflüssigkeit, Temperatur und Waschungsdauer.) The qua...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kékedy Pálné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Agrárkémia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82062

Hasonló tételek