A sikér minőségének és mennyiségének változása a kiőrlési százalék függvényében különböző mosási metodika esetén
Verfasserin verglich in ihren Untersuchungen die Qualität und Quantität von Klebereiseiss, in zwei Mehlen mit verschiedenem Ausmahlungsgrad (BL 55 und BL 112), demselben Weizen entstammend, auf verschiedene Weise gewaschen (Unterschied in der Waschflüssigkeit, Temperatur und Waschungsdauer.) The qua...
Elmentve itt :
Szerző: | Kékedy Pálné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Agrárkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82062 |
Hasonló tételek
-
Nyersrost-meghatározás alacsony kiőrlési fokú búzalisztekben, fotometrikus úton
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1958) -
Élelmiszeripari készítmények alakulása a nyersanyag minőségének függvényében
Szerző: Gyönös Károly
Megjelent: (1968) -
Cigaretták minőségének megítélése a cigaretták tömegmérésének függvényében
Szerző: Wittmann János, et al.
Megjelent: (1980) -
Egyes illékony aromakomponensek mennyiségének változása joghurtban hidegen tárolás során
Szerző: Horváthné Krasznai Erzsébet, et al.
Megjelent: (1985) -
Különböző keményítőmeghatározási módszerek metodikai értékelése
Szerző: Simonyi Gézáné, et al.
Megjelent: (1959)